مدیریت امور پردیس های استان آذربایجان غربی

سومین جلسه کمیته استانی نظارت بر برنامه غذایی دانشگاه فرهنگیان استان آذربایجان غربی برگزار گردید

 

سومین جلسه کمیته استانی نظارت بر برنامه غذایی دانشجویان دانشگاه فرهنگیان استان آذربایجان غربی، چهارشنبه31فروردین ماه 1401 با حضور دکتر سلیمانی اصل، مدیر امور پردیس های استانی ومعاونین توسعه منابع و امور دانشجویی و سایر   اعضای این کمیته در اتاق جلسات پردیس شهید رجایی ارومیه برگزار شد.

جلسه با تلاوت آیاتی چند از کلام الله مجیدتوسط یکی از همکاران حاضر در جلسه آغاز وسپس  دکتر سلیمانی اصل سرپرست امور پردیس های استانی ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات حضّار از درگاه ایزد منان و قدردانی از زحمات همکاران  به اهم مسائل و دغدغه های دانشجو معلمان اشاره نمود  و گفت: همانطور که برای دانشجو معلمان برنامه آموزشی تدوین میشود بایستی برای سراهای دانشجویی نیز برنامه مدونی طراحی گردد تا همه واحدهای دانشگاه نقش خود را در این فرآیند ایفا کنند.

در ادامه جلسه دکتر مطهری معاونت توسعه منابع و امور دانشجویی پردیس شهید رجایی ارومیه اشاره نمودند که معاونت دانشجویی به عنوان یکی از اجزای دانشگاه عهده دار تامین امور رفاهی و صنفی دانشجویان می باشد که این مهم با ایجاد بستر مناسب، هماهنگی درون بخشی و توسعه امکانات و منابع موجود محقق می گردد. وبه استقرارواستفاده از اتوماسیون تغذیه با هدف مدیریت هر چه بهتر خدمات رفاهی به دانشجویان، ارایه خدمات مطلوب به لحاظ کمّی و کیفی(صرف نظر از تعداد دانشجومعلّمان)، افزایش کُنترل پذیریِ فرآیندها و عملکردها و در نهایت، بهبود کارایی و افزایش بازدهی حوزه غذا و تغذیه (کاهش هزینه ها و افزایش بهره وری و اثربخشی) در راستای عمل به منویّاتِ مقام معظّم رهبری(مدّ ظلّه العالی) و کمک به صرفه جوییِ در هزینه ها اشاره نمودند.

در ادامه پس از بحث و تبادل نظر در خصوص موارد مطرح شده توسط حاضرین در جلسه موضوعات ذیل مورد بررسی و تصویب قرار گرفت

- تصویب ارایه برنامه غذایی ماهانه توسط کمیته نظارت بر برنامه غذایی دانشگاه

- برگزاری منظم  جلسات کمیته نظارت بر برنامه غذایی دانشگاه و تنظیم صورتجلسات برگزار شده در خصوص وضعیت کمی و کیفی غذاخوری های دانشجویی

- تصویب پیشنهادات اجرایی در زمینه بهبود وضعیت تغذیه دانشجویان

- بررسی و پیگیری انتقادات و پیشنهادات ارائه شده توسط دانشجویان

-  افزایش تنوع غذاهای مورد استفاده در وعده ها در راستای ایجاد رضایتمندی

- کنترل رعایت بهداشت فردی کارکنان مطبخ و سلف سرویس توسط کارشناسی بهداشت

- نظر سنجی از دانشجویان در مورد کیفیت غذایی جهت برنامه ریزی هرچه بهتر 

- پیگیری مشکلات مربوط به رزرو غذا در سامانه تغذیه

- پیگیری مزایا و مشکلات احتمالی برون سپاری تغذیه دانشجو معلمان